Messina Фериботи

Карта

Извличане на офертата

Последни цени

Маршрут Цена Fare Детайли
Villa San Giovanni - Messina
(Caronte & Tourist)
41,7 €
 • Резервирано: вторник, 3 септември 2019 г.
 • Пътуване: събота, 12 октомври 2019 г. (Еднопосочно)
 • Кола + 2

Messina: маршрути

 • Salerno до Messina / Messina до Salerno
  Caronte & Tourist управлява фериботни маршрути по маршрута Salerno - Messina
  7 пъти седмично
  9 ч
  Вземете Цена
 • Villa San Giovanni до Messina / Messina до Villa San Giovanni
  36 пресичания дневно
  20 мин
  Вземете Цена

Специални оферти

 • Messina Фериботи
 • Messina Фериботи
 • Messina Фериботи

Messina: карта

Преглед на картата

Адреси на пристанища

Caronte & Tourist

Messina - Molo Norimberga, 98122 Messina, Italy

Caronte & Tourist

Rada S. Francesco, , Italy

Liberty Lines

Molo d'imbarco Rizzo - Via Luigi Rizzo , 98122 (ME) , Italy